EPK Keuring (Elektro Particulieren Keuring) 2024

Steeds meer branden ontstaan door een defect in de elektrische installatie/groepenkast of de daarop aangesloten apparatuur. Denk aan het toevoegen van zonnepanelen, een elektrisch laadstation en/of elektrisch koken. Er wordt steeds meer gevraagd van de groepenkast en alles wordt zwaarder belast. Een keuring van uw elektrische installatie/groepenkast is niet alleen van belang om brandschade te kunnen voorkomen, maar ook om de correcte werking van de automaten/zekering en/of evt. aanwezige aardlekschakelaars te controleren. Dit alles om de veiligheid te vergroten voor de eindgebruiker.

Wat houdt de keuring in?

 • controleren bedrading (groepenkast)
 • doormeten eindgroepen (groepenkast)
 • controleren en testen aanwezige aardlek- schakelaars en/of automaten (groepenkast)
 • meting installatie en veiligheidsaarding (groepenkast-ruimte)
 • opstellen keuringsrapportage.

(keuringsrapportage voorzien van adviezen en evt. geconstateerde gebreken)

Prijzen S.Munter BV

 • EPK keuring 2024 groepenkast               €200- incl. btw*

+ optioneel:

 • Uitzoeken groepen en opstellen
  groepsverklaring maximaal 6 groepen    €46,- incl. btw*
  (Meerprijs per extra groep vanaf 7)          €7,75 incl. btw*

*Vraag naar de voorwaarden

S.Munter Elektrotechniek BV
Nijverheidsweg 73
3341 LJ Hendrik Ido Ambacht
Telefoon: 078-6813133
Website: www.munter.nl
E-mail: elektro@munter.nl

Briljant in elektrotechniek !


Munter Elektro realiseert renovatie twee woningen

Munter Elektro heeft in opdracht van een vaste klantrelatie recent totale renovatie gerealiseerd in twee woningen!

In een van de woningen heeft Munter ervoor gezorgd dat de woning nu geschikt is voor rolstoelbewoning en mantelzorg. Dit is gerealiseerd door het aanpassen en vernieuwen van alle elektrapunten. Zo is er onder andere een compleet nieuwe groepenkast en schakelmateriaal geïnstalleerd. Daarbij heeft Munter draadloze schakelingen aangelegd voor LED spotjes. Tevens zijn er zowel elektra voorzieningen geïnstalleerd voor een trap- en bedlift als ook voor een extra pantry op de benedenverdieping.

Bij een tweede woning heeft Munter totale elektro renovatie verzorgt in samenwerking met een binnenhuisarchitect en een lichtexpert. Zo zijn ook hier alle elektrapunten aangepast en/of vernieuwd, waarbij een compleet nieuwe groepenkast en schakelmateriaal is geïnstalleerd!

Munter bewijst hier weer eens haar kwaliteiten! Van elektro onderhoud tot aan complete renovatie, Munter staat voor u klaar! Benieuwd wat Munter voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!


2022 was het jaar dat wij onder andere de activa, activiteiten en goodwill van Kamerling Elektrotechniek BV hebben overgenomen. Door deze overname hebben wij de mogelijkheid om ons nog verder door te ontwikkelen. Voor ons is dit dus ook een mooie basis voor 2023! Wij hopen komend jaar weer alle klanten van dienst te kunnen zijn!

Namens Munter Elektro wensen wij u fijne kerstdagen en alvast een voorspoedig 2023 toe!

In verband met de feestdagen is ons kantoor in week 52, maandag 26 december t/m vrijdag 30 december, gesloten.


Munter Elektro in eigen werkplaats bezig met paneelbouw

Munter Elektro heeft van Aggreko de opdracht gekregen om panelen te bouwen voor signalering van gas en/of rookalarm in generatorsets. Het betreft stand-alone units welke in verhuurcontainers kunnen worden geplaatst voor doormelding en bewaking van deze signalering.

Daarnaast is Munter Elektro ook voor verschillende bedrijven binnen de VRI Tech Group bezig. Voor DTS² bouwt Munter Elektro voor Het Musiater in panelen voor besturingskasten ten behoeve van de technieksturing in het theater. DTS² installeert en vernieuwt daar de theaterinstallaties en besturingen. Hiervoor levert Munter Elektro alle besturingspanelen.

Verder heeft Munter Elektro de opdracht gekregen van Wadcon Automation voor het leveren van panelen. Deze opdracht betreft paneelbouw voor een productie en automatische teststraat voor elektrische laadstations.

Munter Elektro is al een langere periode erg druk met het realiseren van deze projecten. Het kenmerkende van deze portefeuille aan projecten is dat ze gerealiseerd kunnen worden in de eigen werkplaats. Daarnaast tonen deze projecten wederom een mooie samenwerking tussen Munter Elektro en de andere bedrijven binnen de VRI Tech Group, een groep van samenwerkende technologiebedrijven. Hierin kenmerkt zich de waarde van deze groep!