Munter Elektro in eigen werkplaats bezig met paneelbouw

Munter Elektro in eigen werkplaats bezig met paneelbouw

Munter Elektro heeft van Aggreko de opdracht gekregen om panelen te bouwen voor signalering van gas en/of rookalarm in generatorsets. Het betreft stand-alone units welke in verhuurcontainers kunnen worden geplaatst voor doormelding en bewaking van deze signalering.

Daarnaast is Munter Elektro ook voor verschillende bedrijven binnen de VRI Tech Group bezig. Voor DTS² bouwt Munter Elektro voor Het Musiater in panelen voor besturingskasten ten behoeve van de technieksturing in het theater. DTS² installeert en vernieuwt daar de theaterinstallaties en besturingen. Hiervoor levert Munter Elektro alle besturingspanelen.

Verder heeft Munter Elektro de opdracht gekregen van Wadcon Automation voor het leveren van panelen. Deze opdracht betreft paneelbouw voor een productie en automatische teststraat voor elektrische laadstations.

Munter Elektro is al een langere periode erg druk met het realiseren van deze projecten. Het kenmerkende van deze portefeuille aan projecten is dat ze gerealiseerd kunnen worden in de eigen werkplaats. Daarnaast tonen deze projecten wederom een mooie samenwerking tussen Munter Elektro en de andere bedrijven binnen de VRI Tech Group, een groep van samenwerkende technologiebedrijven. Hierin kenmerkt zich de waarde van deze groep!

Share this post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *