Aansprakelijkheidsuitsluiting

Aansprakelijkheidsuitsluiting

Hoewel bij het maken van deze internetpagina’s de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht, is het altijd mogelijk dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd is of door gewijzigde wetgeving niet meer juist is.

S.Munter Elektrotechniek B.V. is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website.

S.Munter Elektrotechniek B.V. kan niet in staan voor het feit of servers via welke deze website beschikbaar worden gesteld, virus- en spywarevrij zijn en aanvaard daarvoor geen enkele verantwoordelijkheid. Bezoekers aan deze website dienen zelf adequate maatregelen te nemen om uzelf tegen bedreigingen in welke vorm en van welke soort dan ook te beschermen. Wij adviseren u om, in dat kader, bestanden vóór het downloaden te scannen of eventuele bedreiging.

Bepaalde links op deze internetpagina’s voeren naar informatiebronnen die door derden worden onderhouden en waarover S.Munter Elektrotechniek B.V. geen controle heeft. S.Munter Elektrotechniek B.V. draagt dus ook geen verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op deze website.