Projecten 2016

Projecten 2016

Trelleborg

Elektrotechnische bedrijf S.Munter B.V. heeft de opdracht van Trelleborg Ridderkerk B.V. gekregen voor het installeren van het DATA Cat6 netwerk installatie voor het nieuwe Shopfloor systeem welke in het 2e kwartaal 2016 operationeel zal zijn. Het systeem zal ervoor zorgen dat de grote complexe order verwerking perfect door de organisatie zal worden geleid.

In opdracht van Nederman MikroPul GmbH heeft Elektrotechnisch bedrijf S. Munter B.V. de elektrische installatie verzorgt voor de update van de filter installatie bijj ASWEBO in België. Door het vervangen van diverse filter- en afzuig systemen voldoet de installatie weer aan de laatste eisen.

Nederman MikroPul GmbH  is de meest vooruit strevende organisatie in Europa in het bouwen van filter en afzuig systemen.

ASWEBO nv is één van de toonaangevende wegenbouwaannemers in België. ASWEBO beschikt over een eigen productie van asfalt producten.

Een overlopend project van 2015 waarbij Elektrotechnisch bedrijf S.Munter B.V. de opdracht heeft gekregen voor complete inrichting van het kantoor op de 1e verdieping van het moderne kantoor gebouw van Odin Warehousing & Logistics b.v. uit Rotterdam,

Een mooie opdracht waarin alle facetten van de installatie techniek tot uiting komen:

  • Het ontwerpen van verlichtingsplan
  • Data netwerk Cat5e voor de werkplekken, compleet met Patchkast
  • Het installeren WTW aansluitingen voor de verwarming en koeling
  • Het installeren van Siedle video intercom systeem

Elektrotechnisch bedrijf S. Munter B.V. heeft de opdracht gekregen van The Coatinc Company B.V. uit Alblasserdam voor het opvolgen van de completen storingsdienst voor de gehele productie.

The Coatinc Company  voorheen Nedcoat, opgericht in 1925 heeft zich gespecialiseerd in de bescherming en decoratie van uiteenlopende staal- en gietijzer producten door middel van thermisch verzinken en poeder coaten.
Op de locatie in Alblasserdam, vlak bij de A15, kan nagenoeg elk product of elke constructie verzinkt worden. Ook kunnen op de zelfde locatie metaal producten voorzien worden van een oersterke poeder coat laag.

Voor de bouw onderneming Vorm uit Papendrecht wordt gezamenlijk met Elektrotechnisch bedrijf S.Munter de completen bouwplaats inrichting verzorgt in heel Nederland, onze werkzaamheden bestaan uit:

  • Samenbouwen van verdeelkasten voor de bouwstroom
  • Keuren van elektrische gereedschappen volgens de NEN 3140
  • Het verzorgen van veiligheid aarding installatie op de bouwplaats
  • Het installeren van uitvoerder kantoren en lunch ruimten

In opdracht van Aggreko Nederland heeft S.Munter Elektrotechniek de distributie schakel-verdeelinrichting gekeurd volgens de NEN3140. De complete installatie is samengebouwd in een container welk de hoofdstroom aansluitingen verzorgt voor alle onderdelen welke worden gebruikt  bij Circus Du Soleil. Het Circus Du Soleil welke een tour door Europa reizen heeft alle energie voorzieningen zelf, zodat zij op elke locatie de show kunnen uitvoeren.

Brent occ

Elektrotechnisch bedrijf S. Munter B.V. heeft de opdracht gekregen van BRENT O.C.C. uit Ridderkerk voor het keuren en repareren van alle elektrische gereedschappen volgens de NEN 3140.

Al sinds 1948 is Brent-O.C.C. B.V. (voorheen onder de naam Brent & Bakkeren B.V.) actief in het beschermen van metalen oppervlakken tegen corrosie. Een specialist om onderdelen te behandelen tegen corrosie/erosie, vooral om duurzaamheid te waarborgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *