Projecten 2015

Projecten 2015

In opdracht van Nederman MikroPul GmbH uit Duitsland heeft Elektrotechnisch bedrijf S. Munter B.V. de elektrische installatie verzorgt voor de nieuwe filter installatie voor de smeltoven bij Hunter Douglas te Rotterdam.

De leverancier van de installatie is Nederman MikroPul GmbH  is de meest vooruit strevende organisatie in Europa in het bouwen van filter en afzuig systemen.

Elektrotechnisch bedrijf S.Munter B.V. heeft de opdracht heeft gekregen voor complete inrichting van het kantoor op de 1e verdieping van het moderne kantoor gebouw van Odin Warehousing & Logistics b.v. uit Rotterdam,

Een mooie opdracht waarin alle facetten van de installatie techniek tot uiting komen:

 • Het ontwerpen van verlichtingsplan
 • Data netwerk Cat5e voor de werkplekken, compleet met Patchkast
 • Het installeren WTW aansluitingen voor de verwarming en koeling
 • Het installeren van Siedle video intercom systeem
Trelleborg

Elektrotechnisch bedrijf S.Munter B.V. de opdracht heeft gekregen van Trelleborg Ridderkerk B.V. voor het keuren en repareren van alle elektrische gereedschappen volgende de NEN 3140.

.

Voor de bouw onderneming Vorm uit Papendrecht wordt gezamenlijk met Elektrotechnisch bedrijf S.Munter de completen bouwplaats inrichting verzorgt in heel Nederland, onze werkzaamheden bestaan uit:

 • Samenbouwen van verdeelkasten voor de bouwstroom
 • Keuren van elektrische gereedschappen volgens de NEN 3140
 • Het verzorgen van veiligheid aarding installatie op de bouwplaats
 • Het installeren van uitvoerder kantoren en lunch ruimten

Elektrotechnisch bedrijf S. Munter B.V. heeft de opdracht gekregen van The Coatinc Company B.V. uit Alblasserdam voor het opvolgen van de completen storingsdienst voor de gehele productie.

The Coatinc Company  voorheen Nedcoat, opgericht in 1925 heeft zich gespecialiseerd in de bescherming en decoratie van uiteenlopende staal- en gietijzer producten door middel van thermisch verzinken en poeder coaten.
Op de locatie in Alblasserdam, vlak bij de A15, kan nagenoeg elk product of elke constructie verzinkt worden. Ook kunnen op de zelfde locatie metaal producten voorzien worden van een oersterke poeder coat laag.

Hunter Douglas

Elektrotechnische bedrijf S.Munter B.V. heeft de opdracht gekregen van Hunter Douglas uit Rotterdam om wekelijk preventief verlichting onderhoud uit te voeren voor haar bedrijfspanden.

Een hele mooie opdracht van bouw onderneming Vorm.
Hiervoor heeft S.Munter elektrotechniek in totaal 7 stuks Laadstations geïnstalleerd welke het mogelijk maakt om alle type elektrische auto’s welke worden gebruikt bij Vorm op te kunnen laden.
Vanaf een Ampel Ampera tot een Tesla.

Om dit mogelijk te maken is de hoofdverdeelinrichting uitgebreid met een compleet nieuwe verdeelinrichting.
Door een online backoffice pakket toe te voegen aan de laadstations is realtime het verbruik proces van de laadstations te monitoren.

mennekes type 2

Elektrotechnisch bedrijf S. Munter B.V. heeft de opdracht gekregen van Aggreko Nederland B.V. welke in Klundert is gevestigd ter ondersteuning van de Repair afdeling en de verhuur afdeling.

 • Samenbouwen van besturingskasten generatoren
 • Inbouwen van generatoren componenten
 • Blus systemen installeren in distributie containers

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *