Projecten 2010

Projecten 2010

Elektrotechnisch bedrijf S. Munter B.V. heeft in november de opdracht van Drukkerij van Gogh gekregen voor het installeren van de nieuwe bedrijfsruimte welke in Zwijndrecht wordt gebouwd. In de nieuwe Drukkerij worden de meest moderne 1, 2 en een 4-kleuren pers geïnstalleerd, de ruimte wordt voorzien van een moderne klimaat regeling en uiteraard een modern kantoor.

Een overlopende project van 2009.

Elektrotechnische bedrijf S. Munter B.V. heeft de opdracht gekregen van Aggreko Nederland B.V. welke in KLundert is gevestigd voor het ondersteunen van de Repair afdeling.

Het samenbouwen en bedraden van schakel verdeelinrichtingen en besturing panelen voor aggregaten en generatoren.

Voor de bouw onderneming Vorm uit Papendrecht wordt gezamenlijk met Elektrotechnisch bedrijf S.Munter de komplete bouwplaats inrichting verzorgt in heel Nederland, onze werkzaamheden bestaan uit:

–   Keuren van elektrische gereedschappen volgens de NEN3140.
–   Samenbouwen van verdeelkasten voor de bouwstroom.
–   Het inrichten van bouwplaats voorzieningen.
–   Het installeren van uitvoerder – en schaftruimte.

garcia jeans

Elektrotechnische bedrijf S.Munter B.V. heeft in augustus de opdracht gekregen van Garcia B.V uit Alblasserdam, voor leveren en installeren van nieuwe kantoren voor de ICT afdeling, Foto studio en showroom Private Label.

Tevens is er een nieuwe infra structuur van de DATA netwerk geïnstalleerd volgens het Panduit data systeem.

Elektrotechnisch bedrijf S.Munter heeft de opdracht gekregen voor de komplete elektrotechnische inrichting van 2 nieuwe kantoren van ODIN Warehousing & Logistics uit Rotterdam. Een hele mooie opdracht waar veel facetten van de installatie techniek tot uiting komen, zoals:

–  Verlichting installatie kantoren.
–  Het installeren van noodverlichting.
–  Het installeren van Data installatie Cat5e.
–  Het installeren van intercom systeem.

Hunter Douglas

Elektrotechnische bedrijf S.Munter B.V. heeft de opdracht gekregen van Hunter Douglas uit Rotterdam, voor het samenbouwen en installeren van een hoofd besturingskast met diverse bedieningspanelen welke er voor zorgt dat een productielijn automatisch zal worden aangestuurd.

Elektrotechnische bedrijf S. Munter B.V. heeft de opdracht gekregen van Trelleborg Bakker B.V. uit Ridderkerk voor het keuren en repareren van alle elektrische gereedschappen volens de NEN 3140.

 

Elektrotechnische bedrijf S. Munter de opdracht verworven van scheepswerf HOEBEE uit Dordrecht om de elektrische inrichting te verzorgen voor de nieuwe Zuidsteiger.

Bestaande uit 2 grote verdeelinrichtingen van elk 800A en de algehele werkverlichting installatie.

Scheepswerf Hoebée
Scheepswerf Hobee heeft alles in huis om nieuwbouw, ombouw en reparaties te verrichten. Wij beschikken over een eigen scheepsbouwafdeling, een eigen machinefabriek, een eigen timmer- afdeling, een eigen scheeps elektro afdeling en een eigen ontwerp bureau. Kortom, wij hebben alles in huis om u snel en efficiënt van dienst te zijn: Klasse maken, (her)motoriseren, gecompliceerde schades en omvangrijke verbouwingen worden vakkundig en in teamverband uitgevoerd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *