Projecten 2002

Projecten 2002

Elektrotechnische bedrijf S. Munter B.V. heeft de opdracht gekregen van
Huib van den Hoven plantsoenwerken B.V. uit Hendrik Ido Ambacht voor het keuren en repareren van alle elektrische gereedschappen volgens de NEN 3140.t.

Elektrotechnische bedrijf S. Munter B.V. heeft in januari de opdracht gekregen voor het installeren van 2 nieuwe verkoop kantoren bij garage de Zeeuw uit Hendrik Ido Ambacht.

Hunter Douglas

Elektrotechnische bedrijf S.Munter B.V. heeft in januari de opdracht gekregen van Hunter Douglas uit Rotterdam, voor installeren van een de kompleten installatie van een nieuwe bedrijfshal.

Voor van de bouw onderneming van der Vorm uit Papendrecht wordt gezamenlijk met Elektrotechnisch bedrijf S.Munter de kompleten bouwplaats inrichting verzorgt, onze werkzaamheden bestaan uit:

Voor de onderneming De Oliebron te Zwijndrecht is een uitbreiding van het tankpark uitgevoerd. Op het terrein zijn een 2 tal basis olietanks geplaatst met elk een inhoud van 60m³. Voor het verpompen van de basisolie naar de mengtanks is een elektromotor van 15KW geïnstalleerd. Deze pomp kan van diverse locatie op het terrein worden bediend.

Trelleborg

Elektrotechnische bedrijf S. Munter B.V. heeft de opdracht gekregen voor van Trelleborg Bakker uit Velp het keuren en repareren van alle elektrische gereedschappen volgens de NEN 3140.

Elektrotechnische bedrijf S.Munter B.V. heeft de opdracht gekregen van de Graaf’s werktuigen- en constructiebouw voor het ontwerpen en installeren van 1 spreader, voor de AVR te Rotterdam.

Hunter Douglas

Voor de afdeling product ondersteuning van Hunter Douglas welke is gevestigd te Oudenbosch NB is er door ons een 5 tal elektronisch gereedschappen gebouwd welke het mogelijk maakt om stoffen raambekleding door middel een elektrische verwarming te snijden in plaats van te knippen. Door gebruiken te maken van deze snijmachine worden de raam bekleding producten nog mooier afgewerkt.

Elektrotechnische bedrijf S. Munter B.V. heeft de opdracht gekregen van aannemer Hoogvliet en ZN bv uit Zwijndrecht, voor het ontwerpen en installeren van de uitbreiding van diverse school lokalen van de Stadhouder Willem III te Hendrik Ido Ambacht.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *