Projecten 2001

Projecten 2001

garcia jeans

Elektrotechnische bedrijf S. Munter B.V. heeft als totaal installateur, in September 2000 de opdracht gekregen van Aannemersbedrijf van Wingerden B.V. voor het installeren een nieuw bedrijfspand welke in opdracht van Eurobrooks B.V. in Alblasserdam zal worden gebouwd. Een bijzonder project, door de complexiteit van de toepassing van de meest moderne installaties welke op het moment op de markt zijn. Een schitterende mooie opdracht waarin alle facetten van de installatie techniek tot uiting komen. Door uit de onderstaande rubrieken te kiezen, wordt per installatie een omschrijving gegeven.

Hunter Douglas

Elektrotechnische bedrijf S.Munter B.V. heeft in februari de opdracht gekregen van Hunter Douglas uit Rotterdam, voor ombouwen van alle PLC besturingen van haar paintlijn 382. ld.

Elektrotechnische bedrijf S. Munter B.V. heeft in maart de opdracht gekregen voor het ontwerpen en installeren van de nieuwe Karwei Bouwmarkt welke in Delfgauw wordt gebouwd. De nieuwe bouwmarkt zal uit 2 verdiepingen bestaan en een totale oppervlakte van 4000m² bezitten.

Elektrotechnische bedrijf S.Munter B.V. heeft de opdracht gekregen van de Graaf’s werktuigen- en constructiebouw voor het ontwerpen en installeren van 2  spreaders, welke worden uitgevoerd met een AS-i besturingssysteem.

Elektrotechnische bedrijf S. Munter B.V. heeft als industrieel installateur, de opdracht gekregen van Chemproha uit Zwijndrecht, voor het bekabelen en installeren een nieuw tankbelading installatie welke in Zwijndrecht zal worden gebouwd. Een groot project, welke gezamenlijk zal worden uitgevoerd met een twee tal onderneming welke afkomstig zijn uit Duitsland. Een schitterende mooie opdracht waarin de modernste besturing technieken in worden toegepast, zoals, AS-i, Siemens PLC S7, Profibus techniek.

Trelleborg

Elektrotechnische bedrijf S. Munter B.V. heeft de opdracht gekregen voor het ontwerpen en installeren van de nieuwe rubbervoorwerk afdeling van Trelleborg Bakker uit Ridderkerk. De opdracht bestaat uit een nieuwe verlichting installatie en installeren van een nieuwe onderverdeelinrichting waarop de machines worden aangesloten.

Elektrotechnische bedrijf S. Munter B.V. heeft de opdracht gekregen van Aggreko Nederland B.V. om 4 stuks elektrische besturing panelen te bedraden, inclusief het plaatwerk voor de besturing van 450KW Chillers.
Voor het beveiligen van de motor groepen zijn beveiliging automaten van ABB toegepast. Alle relais voor het aansturen voor de motoren en overige verbruikers is gekozen voor telemecanic.

Hunter Douglas

Voor de afdeling product ondersteuning van Hunter Douglas welke is gevestigd te Oudenbosch NB is er door ons een 5 tal elektronisch gereedschappen gebouwd welke het mogelijk maakt om stoffen raambekleding door middel een elektrische verwarming te snijden in plaats van te knippen. Door gebruiken te maken van deze snijmachine worden de raam bekleding producten nog mooier afgewerkt.

Hunter Douglas

Elektrotechnische bedrijf S.Munter B.V. heeft in november voor Hunter Douglas uit Oudenbosch 2 productie lijnen omgebouwd. De gehele installatie wordt geregeld door een siemens PLC type S700. Voor het beveiligen van de motor groepen zijn beveiliging automaten van ABB toegepast

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *